Skip to content

Programavimo paslaugos

Programavimo paslaugos skirtos verslo efektyvumui didinti – mūsų pagrindinė veikla. Specializuojamės sekančiose technologijose/paslaugose: Python, SQL, AI/ML (dirbtinis intelektas ir mašininis mokymasis), tensorFlow ir spaCy dirbtinio intelekto karkasai. Taip pat verslams teikiame sekančias paslaugas: internetinių svetainių kūrimas (Laravel, Django, Flask, Vue.js karkasai) ir mobiliųjų aplikacijų kūrimas. Be programavimo paslaugų teikiame ir kitas verslo valdymo efektyvumą gerinančias paslaugas: duomenų analitikos (duomenų analitika, duomenų analitikos kursai), robotinio procesų automatizavimo (robotinis procesų automatizavimas). Specializuojamės verslo sistemų automatizavimo sprendimų kūrime.

Vienas iš mūsų atliktų projektų – sąskaitų duomenų nuskaitymo programos „Išmani sąskaita” sukūrimas.

Python programavimo paslaugos

Mūsų pagrindinė specializacija yra programavimas Python kalba ir viskas, kas susiję su duomenimis – duomenų inžinerija (konsultacijos ir paslaugos susijusios su duomenų kaupimo ir analizės sprendimais, mašinininių modelių kūrimu). Galime padėti parengti strategiją duomenų kaupimui, duomenų srautams organizuoti. Taip pat teikiame duomenų analizės paslaugas. Duomenų analizei naudojame ne tik vizualizacijos programą („Tableau”), bet ir programavimo įgūdžius. Galime teikti viso spektro paslaugą – nuo duomenų surinkimo, duomenų bazių priežiūros iki duomenų analizės rezultatų pateikimo, mašininio mokymosi modelių kūrimo ir programinės įrangos su sukurtais mašininio mokymosi modeliais programavimo.

Esant poreikiui, kuriame svetaines, web aplikacijas ir mobilias aplikacijas. Tam naudojame „Django”, „Flask” ir programavimo kalbas Python, PHP, Javasript bei Swift.

Programavimo procesas apima poreikio analizę, techninės užduoties aprašymą, plano parengimą, produkto dizaino kūrimą, programavimo darbus, testavimą, produkto diegimą ir produkto priežiūrą. Kiekviename etape įtraukiame užsakovą. Darbai yra atliekami „sprintų” metodu, kai projektas yra suskirstonas į mažus etapus ir kiekvieno etapo rezultatas yra pristatomas užsakovui, kad būtų gauti greitą grįžtamąjį ryšį.

iOS mobiliųjų aplikacijų kūrimas

Kuriame mobiliasias aplikacijas iOS (Apple) prietaisams. Esant poreikiui galime sukurti įvairių sprendimų kompleksą nuo duomenų valdymo ir analizės strategijos iki web aplikacijų ir mobiliųjų aplikacijų.

Jei jums reikalingi programuotojai, kurie sukurtų unikalų programinį sprendimą, mūsų programuotojai (kiti puslapiai – python programuotojas ir mobiliųjų aplikacijų kūrimas) nemokamai pakonsultuos ir esant poreikiui, suprogramuos bet kokį unikalų programinį sprendimą.