Skip to content

Verslo valdymo sistemų kūrimas

Verslo valdymo sistemų kūrimas. Mes kuriame specialiai konkrečiam klientui pritaikytus verslo valdymo sprendimus. Susisiekite dabar.

Kas yra verslo valdymo sistema?

Verslo valdymo sistema yra bet kokio proceso (pvz., paslaugos teikimo, dokumentų apdorojimo, produkto gamybos, pardavimo ir t.t.) valdymas. Proceso valdymą galima įsivaizduoti kaip procesų srautą, kuris praeina įvairius etapus (metafora – upės tėkmė, skirtingos užtvankos – tai skirtingi proceso etapai). Verslo valdymo sistema leidžia labai efektyviai valdyti pprocesus – niekas nėra pamirštama, lengva matyti bendrą atskirų procesų/projektų situaciją, prognozuoti, planuoti ir kontroliuoti. Iš esmės tai yra verslo procesų automatizavimo ir efektyvinimo priemonė. Kuriant verslo valdymo sistemas galima panaudoti jau esamas sukurtas veslo valdymo sistemas ir jas pritaikyti konkretaus verslo poreikiams, o jei procesai yra unikalūs ir labai skiriasi nuo jau esamų rinkoje verslo valdymo sistemų funkcialumo, tada galima kurti naujas sistemas. Negalima pritakyti taisyklės, kad pirmas ar antras būdas yra pigesnis.

Verslo valdymo sistemų kūrimas

Verslo valdymo sistemų kūrimas ar adaptacija?

Verslo sistemų kūrimas gali būti atliekamas visiškau naujai kuriant sprendimą arba pritaikant tokias žinomas ERP sistemas, kaip „Odoo„, „ERPNext”.

Paprastai siūlome rinktis pagal tokį algoritmą – išsiaiškiname pilną pageidaujamą funkcialumą ir pateikiame du kainos pasiūlymus – vienas su sprendimu, kuris kuriamas visiškai naujai ir sprendimu, kuris būtų adaptuojamas. Tada klientas renkasi atsižvelgdamas į turimą biudžetą ir kitus kriterijus.

Verslo valdymo sistema prieinama iš bet kur, kur yra internetas

Verslo valdymo sistema naudoja „debesų” technologijas – tai yra, valdymo sistema būtų prieinama iš bet, kur yra prieinamas interneto ryšys. Ypatingas dėmesys yra skiriamas kibernetiniam saugumui (daugiau – kibernetinio saugumo paslaugos).